top of page

VERZENDEN EN RETOURNEREN

Packing Services

Verzenden

De verzendkosten voor de levering van jouw bestelling zijn afhankelijk van de door jou bestelde producten. Wij hanteren altijd de scherpste tarieven voor het verzenden van onze producten. Tijdens het afrekenen vind je in de winkelwagen het tarief voor verzending welke op jouw bestelling van toepassing is.

Levering

De levering van jouw bestelling vindt plaats via PostNL. Bestellingen die voor 17.00 uur worden geplaatst, worden nog dezelfde werkdag door ons verzonden. Bestellingen welke na 17.00 uur worden geplaatst, worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Jouw bestelling wordt (m.u.v. feestdagen) binnen 1 tot 3 werkdagen bij je thuisbezorgd.

Indien je er voor hebt gekozen om je bestelling af te halen, dan ontvang je bericht zodra je bestelling voor jou klaar ligt.

Retourbeleid

Wil je (een deel van) jouw aankoop retourneren? Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je gehele bestelling. Er zijn een aantal uitzonderingen en voorwaarden:

Uitzonderingen

  • Het is niet mogelijk om producten welke je met korting in de sale hebt gekocht te retourneren. Dit geldt voor zowel webshop als social media bestellingen;

  • Het is niet mogelijk om producten uit een verrassingspakket te retourneren;

  • Het is niet mogelijk om gepersonaliseerde en maatwerk producten te retourneren.

 

Voorwaarden

  • Retouren dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn;

  • Retouren dienen in de originele verpakking retour gezonden te worden;

  • De verzendkosten voor de retourneren producten  zijn voor eigen rekening.

Hoe retourneer je de producten naar ons?

Stuur voor een retouraanvraag een e-mail met je naam, adresgegevens en het ordernummer naar info@byboobear.nl. Geef in de mail ook duidelijk aan welk(e) product(en) je wilt retourneren.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de geretourneerde producten. Bewaar daarom altijd goed je verzendbewijs, totdat wij je retour hebben ontvangen en verwerkt.

Het terug te ontvangen bedrag wordt na ontvangst van de retour(en) binnen 14 dagen op het bij ons bekende rekeningnummer terug gestort.

bottom of page